Hatha joga z jogo obraza

Razcvet celotnega telesa

Hatha joga z jogo obraza

Razcvet celotnega telesa
Si želiš sprememb, pa ne veš, kako? Izboljšati psihofizično počutje in doseči preobrazbo na vseh življenjskih področjih? Zažareti od znotraj navzven? Najti svojo pot? In istočasno poskrbeti za čvrsto telo in definiran obraz, umirjen um in popolno sproščenost?

Odgovor na to je praksa, ki poskrbi tako za telo kot tudi obraz. Združuje hatha jogo, ki temelji na večanju gibčnosti telesa in hkratnem grajenju moči, tako fizične kot psihične, in jogo obraza, namenjeni krepitvi in učvrstitvi mišic obraza. Istočasno prižiga žleze v glavi in s tem poskrbi za pomlajevanje in regeneracijo celotnega telesa.

Prvih 70 minut prakse je namenjenih hatha jogi. Joga izboljša držo, kondicijo, oblikuje telo, uravnoteženost prakse pa preko telesnih položajev – asan, dihalnih tehnik – pranajame in sproščanjem poskrbi za duševno in čustveno ravnotežje. Da ti moč, da najdeš mir tudi sredi najhujšega viharja in notranjo trdnost, voljo, osredotočenost, da slediš sebi in svojim ciljem.

Zadnjih 20 minut prakse je posvečenih jogi obraza, popolnoma naravni metodi pomlajevanja. Je aktivna vadba, sistem specializiranih vaj, s katerimi okrepimo in učvrstimo celoten obraz – dvigamo upadla lica, povešene ustne kotičke, odpravljamo podbradek, gladimo čelo in področje med obrvema, polnimo ustnice. Zaradi napetih in čvrstih mišic se povešena koža vrača nazaj na svoje mesto, brišejo se gube. Zaradi boljše prekrvavljenosti kože, je stimulirana tudi proizvodnja kolagena in elastina, koža postane bolj napeta in sijoča.

Joga obraza stimulira možgane in prižiga žleze v glavi, kar je ključnega pomena za vzpostavitev hormonskega ravnovesja in s tem regeneracijo celotnega telesa. Je najbolj intimna vadba, kar jih je in preko nje se vračamo k sebi, spoznavamo sebe.

Zame je to to. S kombinacijo obeh praks celostno poskrbim za čvrsto telo in žareč obraz, jasne misli in iskrivost, vedrost duha. Napolni me z energijo in poskrbi za trdno zdravje. Je moj vir ustvarjalnosti, samozavedanja.

 

Spoznaj najboljšo različico sebe! Zasij od znotraj navzven!

Pridruži se mi na poti.

Podaj se na pot spoznavanja sebe, na pot, ki vodi navznoter.

Prepusti se sedanjemu trenutku. Prepusti se praksi joge in taoističnim tehnikam pomlajevanja, da te popeljejo vanj. V edini trenutek, v katerem obstaja življenje.